Inscriere

Informatii organizatorice:

Data 30 iunie-1 iulie

Loc de desfasurare: hotel  Novotel Bucuresti

Limbi oficiale  Română, Engleză
Acreditare  EMC

Pentru mai multe informatii:
office@clubulregal.ro

Contact@somn-copii.ro

 

Taxa de participare:

  • Pentru medici primari si specialisti : 120 lei
  • Pentru membrii Clubului Regal al Medicilor si membrii Asociației pentru Tulburări de Somn la Copii și Adolescenți (ATSCA): 50 lei

Termen limită: 26 iunie 2017

Modalităţi de plată:

Prin OP, în contul RO09 BTRL RONC RT02 2771 6501, Banca Transilvania, Asociatia Clubul Regal al Medicilor CUI: 31693519
ÎNREGISTRAREA PARTICIPANȚILOR SE FACE NUMAI ONLINE. DUPĂ EFECTUAREA PLĂȚII, VĂ RUGĂM SĂ COMPLETAȚI FORMULARUL DE INREGISTRARE
După 26 iunie 2017 se fac înscrieri doar în perioada Conferintei, în număr limitat, făra a garanta primirea materialelor.

Formular de inscriere la Conferinta Nationala de Somnologie Pediatrica cu participare internationala,  “Un somn sanatos, un copil sanatos”:

Date cu caracter personal

Clubul Regal al Medicilor specifica locurile in care datele cu caracter personal va sunt cerute.Clubul Regal al Medicilor stocheaza datele cu caracter personal pe care le introduceti in formularul de inscriere la Congres. Datele personale solicitate sunt folosite pentru a putea asigura o buna functionare a serviciului la care va inscrieti, precum si pentru informarea despre activitatea Clubului Regal al Medicilor, prin intermediul postei electronice (e-mail). Alte date personale pot fi solicitate pentru a realiza diverse statistici si studii aferente activitatii Clubului Regal al Medicilor. Datele sunt stocate, prelucrate si transmise de catre Clubul Regal al Medicilor cu respectarea legislatiei aplicabile cu privire la confidentialitatea si securitatea datelor cu caracter personal.Confidentialitatea datelor personaleClubul Regal al Medicilor garanteaza ca datele Dvs. cu caracter personal nu vor fi inchiriate, instrainate sau vandute unor terti fara acordul Dumneavoastra prealabil. Totusi, Clubul Regal al Medicilor poate furniza datele Dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii contractuale, cum ar fi furnizori de marketing si alte servicii, asiguratori, etc., dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare. Clubul Regal al Medicilor nu va transfera informatiile mai sus mentionate in afara tarii.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

De asemenea, va reamintim ca drepturile Dumneavoastra, astfel cum sunt prevazute de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, sunt: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe care s-o depuneti la sediul central administrativ al Clubului Regal al Medicilor, Piata Charles de Gaulle nr. 15, Cladirea Charles de Gaulle Plaza, et. 4, sector 1, Bucuresti, de unde va fi transmisa administratorului de baza de date din cadrul Clubului, urmand sa primiti un raspuns scris in termenul prevazut de lege.

Advertisements